TENTANG KAMI

Sistem Pelumasan Minyak

SISTEM ROBOTIK INDUSTRI TERBATAS, ANJEUNG JIAXING JIANHE MATERIAL CO., LTD, utamina ngiringan ngembangkeun, ngararancang sareng ngadamel sistem pelumasan terpusat, sistem pelumasan otomatis, sistem pelumasan minyak, sistem pelumasan minyak ..

  • abou_img (6)
  • abou_img (5)
  • abou_img (4)
  • abou_img (3)
  • abou_img (2)
  • abou_img (1)

Nganjang Pelanggan News

Koméntar média

Pamasangan sareng Pangropéa Pikeun sistem pelumasan terpusat gajih

1) Selang résin tekanan tinggi sareng asesoris gabungan Pikeun pipa minyak utama (nyambungkeun pompa-distributor) pipa minyak sekundér (nyambungkeun titik distributor-pelumasan), diameter luar lempeng-teras inti gabungan ¢ 6.

news_bg
  • Naon sistem pelumasan progresif sareng prinsip damel na?

    Kumaha sistemana tiasa dianggo: 1. Sistem progresif diwangun ku unit pompa minyak gajih, distributor progresif, komponén pipa sareng monitoring listrik. 2. Gajihna dipompa, disebarkeun ngalangkungan distributor anu progresif, sareng akhirna dikirimkeun ka titik pelumasan. 3. Anu gajih ...

  • Kumaha ngagunakeun sistem pelumasan pikeun manajemén pelumasan anu komprehensif sareng pemeliharaan ...

    2/3 tina kagagalan pakakas anu aya hubunganana sareng pelumasan. Ngaliwatan manajemén pelumasan komprehensif, éta ngabantosan pikeun ngirangan kagagalan peralatan sareng konsumsi pelumasan, ningkatkeun reliabiliti sareng kasadiaan alat, sareng nyiptakeun nilai ékonomi langsung pikeun perusahaan. Lubricatio komprehensif ...

  • Analisis Kasus Pikeun Pelumasan Terpusat tina Loader Pelumasan Jianhe Terpusat

    Pelumasan terpusat nyaéta pelumas sababaraha nepi ka puluhan titik pelumasan dina waktos anu sami ku ngendalikeun pompa ngalangkungan kontroller. Sistem pelumasan terpusat anu progresif tiasa nambihan gajih kana bagian-bagian anu peryogi pelumasan dina waktos anu pas, titik-titik, lalaki kuantitatif sareng sekuensial ...