RRETH NESH

Sistemi i lubrifikimit të vajit

SISTEMET ROBOTIKE INDUSTRIALE KUFIZUAR, I përkasin JIAXING JIANHE MATERIAL CO, LTD, është e angazhuar kryesisht në zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e sistemit të centralizuar të lubrifikimit, sistemin e lubrifikimit automatik, sistemin e lubrifikimit të yndyrës, sistemin e vajosjes së vajit ..

  • abou_img (6)
  • abou_img (5)
  • abou_img (4)
  • abou_img (3)
  • abou_img (2)
  • abou_img (1)

VIZITA E KLIENTIT Lajmet

Koment mediatik

Instalimi dhe Mirëmbajtja Për sistemin e lubrifikimit të centralizuar me yndyrë

1) Tubi i rrëshirës me presion të lartë dhe aksesorët e kyçjes Për tubin kryesor të vajit (pompë-shpërndarës lidhës) tub dytësor vaji (lidhës shpërndarës-pika e lubrifikimit), diametri i jashtëm i bërthamës së nyjës së drejtpërdrejtë ¢ 6.

news_bg