ЗА НАС

Систем за подмачкување на маслото

ИНДУСТРИСКИ РОБОТИЧКИ СИСТЕМИ ОГРАНИЧЕН, ПРЕДЕН НА JIAXING JIANHE MATERIAL CO., LTD, главно се занимава со развој, дизајнирање и производство на централизиран систем за подмачкување, автоматски систем за подмачкување, систем за подмачкување на маснотии, систем за подмачкување на маслото ..

  • abou_img (6)
  • abou_img (5)
  • abou_img (4)
  • abou_img (3)
  • abou_img (2)
  • abou_img (1)

ПОСЕТА НА КОРИСНИЦИТЕ Вести

Медиумски коментар

Инсталација и одржување За централизиран систем за подмачкување со маснотии

1) Црево со висок притисок и додатоци за спојување За главната маслена цевка (поврзувачка пумпа-дистрибутер) секундарна цевка за масло (поврзувачка точка на подмачкување-дистрибутер), надворешниот дијаметар на јадрото за директно спојување ¢ 6.

news_bg